VENDA DE LLIBRES CURS 2018-19

Benvolgudes famílies,

Us informem el proper curs 2018/2019 continuarem amb la distribució de llibres a través de l'empresa IDDINKAquesta empresa ofereix el llibres en format de sociabilització, atès que es tracta de llibres reutilitzats, afavorint un estalvi fixe a les famílies del 55% sobre el preu de venda. En acabar el curs els llibres s’hauran de retornar en les mateixes condicions en què es va produir el préstec.

El procediment d’adquisició és el mateix que en els cursos anteriors no obstant per les famílies que s’incorporen al centre tindran una xerrada informativa el 4 de juny de 2018 aprofitant la xerrada que s’adreça a les famílies de 6è. No obstant aquí teniu dos enllaços a videos explicatius de com tractar i com retornar els EcoBooks:

 Des de l’AMPA també us volem oferir la possibilitat d’adquirir els llibres nous i en propietat a la botiga Abacus en les mateixes condicions que el curs anterior i pel cas de les famílies que sou Socis de l’AMPA:

 

  •         Descompte del 20 % en els llibres de text de l’ESO.  
  •          Descompte del 5% en els llibres de Batxillerat
  •          Descompte del 5% en la compra dels diccionaris, mapes i llibres de lectura. 

 Un cop efectuada la compra en ABACUS rebreu un val de 5€ per material escolar de papereria. 

 

Com cada any,  quan torneu, tots els alumnes socis  tindreu l’Agenda 2018-19 com a obsequi de l’Ampa. El primer dia de curs us les donaran a classe

  

Per últim desitjar-vos  un bon estiu a totes i tots!!!

                                                                                                    

Atentament,

L’AMPA