Preinscripció 1rESO 2019/2020
El proper divendres 29 de març s'inicia el periode de preinscripció d'ESO i que s'allargarà fins el dimarts 9 d'abril.
La publicació de les llistes baremades es realitzarà el 26 d'abril de 2019 i el periode de reclamacions serà entre el 29 d'abril i el 3 de maig de 2019. Les llistes definitives d'admessos i exclossos es publicaran el 14 de maig de 2019.
Finalment totes les famílies haureu de procedir a fer la MATRICULACIÓ del vostre fill/a, a la Secretaria de l'Institut Pla de les Moreres, entre els dies 20 i 26 de juny de 2019.
El full oficial de preinscripció, un cop estigui disponible, es facilitarà directament als centres de primària. En cas de pèrdua també us el podreu descarregar des d'aquest mateix apartat.
Us adjuntem la normativa que regeix tot aquest procediment així com un extracte informatiu on us detallem tota la documentació que us cal aportar en el moment de formalitzar la preinscripció.
Les instruccions de preinscripció i matriculació indiquen que totes les famílies hauran d'aportar una adreça de correu electrònica vàlida i que estigui activa.
En el següent enllaç http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/ trobareu tota la informació oficial relativa als calendaris i procés de preinscripció i admissió.